Loppusyksyn artikkeleita

Loppusyksystä artikkeleitani on julkaistu mm. seuraavasti:

Finnish Music Quarterly on tänä vuonna siirtynyt verkkolehdeksi, ja joulukuussa ilmestyi ensimmäinen vuosikirjatyyppinen kooste vuoden artikkeleista. Siinä on mukana kaksi kanteleaiheista artikkeliani, jotka on tätä varten koottu yhteen nimellä The ever-expanding kantele, sivuilla 20–23. Haastateltuina Timo Väänänen, Adina Dumitrescu ja Maija Kauhanen, joka myös komeilee julkaisun kannessa.

Kansanmusiikki-lehden numerossa 4/2017 on mukana artikkelini nousevasta maailmanmusiikkitähdestä BaranBand (s. 18-20) sekä Etnosoi!n osalta historiallinen juttu festivaalin alkuajoista (s. 14) . Levyarvioihin on mahtunut Timo Alakotilan ja Karen Tweedin Midsummer May Monday sekä Nya toner från höghus och gator (s. 45).

Hufvudstadsbladetissa on julkaistu artikkeleita tasaisesti syksyn mittaan, muun muassa arvostelu Sakari Kukon elämänkerrasta (https://www.hbl.fi/artikel/resenar-med-manga-strangar-pa-sin-lyra/) ja Vuoden levyt -katsaus (https://www.hbl.fi/artikel/praktigt-skivar-till-vags-ande-har-ar-basta-albumen-2017/).