Kamarikuoro Utopia: Pimeydestä valoon 31.7.

Lauantaina 31.7. klo 18:
Kamarikuoro Utopian kesäkonsertti Pernajan tunnelmallisessa keskiaikaisessa kirkossa etenee renessanssipolyfonian siivittämänä pimeydestä valoon ja tuskasta riemuun. Konsertin alkupuolella kuullaan mm. William Byrdin ja John Dowlandin upeita teoksia, jotka kuvaavat temaattisesti korona-aikaa ja ahdistusta musiikin esittämisen vaikeudesta. Konsertin loppupuolella on aika jättää pimeys taakse, ja kappaleiden riemu vie yleisön taas kohti valoa, iloa, toivoa ja tulevaisuutta.
Ohjelma huipentuu Tomas Luis de Victorian Te Deumiin. Te Deumia on kautta historian laulettu aina, kun vaikea aika tai järkyttävä katastrofi on tullut päätökseensä. Olisiko nyt jo aika viimein päästä toteamaan koronapandemia päättyneeksi ja astua pimeydestä valoon?
Konsertissa esiintyvät Kamarikuoro Utopian lisäksi urkuri Pilvi Listo-Tervaportti sekä barokkipasuunayhtye. Konsertin johtaa Mikael Maasalo.
Vapaa pääsy. Konserttiohjelma 20/15 euroa, ja ohjelmaa voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme https://holvi.com/shop/utopiachoir/ sekä kirkon ovelta tuntia ennen konserttia.
https://www.facebook.com/events/3355695814662231/
P.S. Meikäläisen soolobiisikin mukana ohjelmassa!