Opetus

Tove Djupsjöbacka – kuva: Cata Portin.

Ajankohtaista:

Ei opetusta tällä hetkellä.

*

Tove Djupsjöbacka on flamencon monitoiminainen, joka tanssii, taputtaa, soittaa cajonia ja laulaa. Hän painottaa flamencon kokonaisuuden tuntemista ja kommunikointia tanssijoiden ja muusikoiden välillä. Yhteys musiikkiin on tunneilla kaiken A ja O! Kaikilla tunneilla on kitaristi ja laulusta vastaa Tove itse.

Tove on toiminut tanssijana ja muusikkona useissa ammattilaiskokoonpanoissa ja on Suomen ensimmäinen Espanjasta valmistunut flamencologi. Hän opettaa ja luennoi säännöllisesti flamencosta eri puolilla Suomea sekä kirjoittaa aiheesta eri lehtiin.

Erityisalat opetuksessa:
– Flamencotuntemus (luennot ja tiiviskurssit)
– Tanssin ja musiikin yhdistäminen
– Bulerias
– Palmas

Por bulerias Anette Åkerlundin maisterikonsertissa Camerata Flamenco Projectin kanssa 2018. Kuva: Jorma Airola

Opettaja

Tove Djupsjöbacka pitää säännöllisesti tiiviskursseja ja luentoja eri puolilla Suomea. Tiiviskursseja hän on pitänyt mm. Jyväskylän flamencoyhdistyksellä, Flamenco Kuopio ry:ssä, Oulun yliopistolla, Palo nuevo ry:ssä (Oulu), Flamenco Articossa (Rovaniemi) ja Maija Lepistön koulutusprojekteissa. Hän on pitänyt Tampereen Flamencoyhdistyksellä flamencotietokursseja ja luennoinut mm. Helsingin yliopistossa, Åbo Akademissa, Sibelius-Akatemiassa, Savonlinnan kesäyliopistossa ja Länsi-Helsingin musiikkiopistossa.

Opetuskielet: suomi, ruotsi, englanti, espanja

12819438_1138763726147585_8188670648519684226_o
FIn de fiesta Tukholman FlamencoFredag-konserttisarjassa 2016. Kuva: Monica Sihlén.

 

Vastaa