Helsingin Flamencofestivaali: Flamencovida-gaala 17.2.

Helsingin Flamencofestivaali toteutuu vihdoin, helmikuun alussa!

Pääesiintyjänä on persoonallinen tanssijalupaus Gabriel Aragú, bändinsä suhteen innostaa etenkin huippulaulajat Mercedes Cortés ja Inma Rivero ❤️. Sekä Gabriel että Inma myös opettavat Helsingissä – Gabriel kolme tasoa mukaanlukien perustasoa eli kaikki rohkeasti mukaan, hän on lempeä ja inspiroiva persoona ja kehollisesti erittäin monipuolinen. Cuando todo empuja – Compañía Gabriel AragúFlamencotanssikurssit kolmelle tasolleFlamencolaulukurssi /
Pääkeikan lisäksi tarjolla on tänä vuonna harvinaisen monta suomalaista suursatsausta – Erika Alajärvi: Kaksikymmentä-tanssiteos saa vihdoin ensi-iltansa, näin siitä treenisaliläpimenon jo vuosi sitten ja odotan innolla että näen porukan myös lavalla, Katja Lundén & Janne Marja-aho: Encuentro – Kohtaaminen odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea Katja ja hämmentävän monipuolinen duopartnerinsa ovat keittäneet tällä kertaa kasaan, musapuolella Anna Murtola: La Tierra Blanca -levynjulkaisukonsertti Anna julkaisee toisen soololevynsä ja mukana (uskollisen duokumppanin Joonas Wideniuksen ja monen muun hienon muusikon lisäksi) myös mitä mahtavin Robban eli Robi Svärd 😍, Ruotsin lahja flamencokitarismille ja harvinaisen kova rytmitaituri.
Ja vastaus vakikysymykseen missä minut voi nähdä tanssivan on:
pe 17.2. Kanneltalossa, lämpimästi tervetuloa! 🥰
Hieno kattaus kollegoja ja kotimaista osaamista, multa luvassa ihan uusi biisi tanssille ja pianolle (!), jota olemme yhdessä Taija Robalta kanssa valmistelleet jo pari vuotta – eli josko sen nyt vihdoin saisi lavalle asti! Lisäksi mut voi nähdä myös useamman kollegan palmerona, mikä on tietysti aina juhlaa. 🥳 (Palmas eli taputukset on olennainen osa bändiä, ja siinä roolissa kollegoiden tukena viihdyn itse erittäin hyvin.)